כניסה
למנויות
צרו קשר

תבשיל חומוס ועדשים של אלינור

תבשיל חומוס ועדשים של אלינור

המלצת כח החמש:

השרו, בשלו והקפיאו קטניות לפי כמויות מדודות (אני שמה כל 2 כוסות בכלי אחסון וכך יודעת שכל מנה זה 3 מנות חלבון) וכך בקלות מכינים ארוחה לתפארת ובעלת ערך גליקמי נמוך.


רכיבים:
בצל
גזר
חומוס
עדשים
לתיבול:

כורכום
כמון
פפריקה מתוקה
מרק עוף/ מרק בטעם עוף לגרסה צמחונית
מלח

אופן הכנה:

מטגנים בצל וגזר עד שמזהיב ומתרכך, מתבלים (כל אחת לפי טעמה האישי). 
*המלצה: במקום אבקות מרק למיניהן שלבו עשבי תיבול כמו: סלרי, כוסברה, פטרוזיליה - כך תרוויחו ארוחה בריאה יותר ♡
מוסיפים בערך כוס מים ומוסיפים את העדשים (אני הוספתי חצי שקית עדשים ירוקות של סנפרוסט) ואת החומוס (חצי שקית של חומוס סנפרוסט). מערבבים הכל ומבשלים על אש קטנה, מערבבים מדי פעם עד שזה מבושל (כשמרבית המים נספגו).

איך נתייחס:

כל 2/3 כוס קטניה מבושלת = 1 מנת חלבון

להאמין. לפעול. להגשים.